Store premier på spilleautomater

 

Det er ikke til å komme unna at de aller fleste av oss spiller på spilleautomater for sjansen til å vinne de aller største premiene. Det er ikke lett å vite hvor man finner disse, men det er nordmenn som allerede har gjort det skikkelig bra, og dratt hjem millionvis av kroner.

online casino_553220311Den aller største gevinsten som noensinne har gått til Norge var på over 92 millioner kroner, og gikk til en student i september 2011. Studenten fra Hordaland spilte på et gratis spinn hos Betsson og traff virkelig jackpoten fullstendig. Premien vant han på automaten Mega Fortune, som er en av de absolutte favorittene i Norge – kanskje nettopp på grunn av de store gevinstene.

Ingen har klart å komme nær de svimlende 92 millionene, men i oktober 2012 vant en mann fra Sunnmøre over 54 millioner kroner. Også denne gevinsten kom fra Betsson, men denne gangen var det spillet Hall of Gods som stod for utbetalingen. Denne mannen må nok ha hatt et par svært heldige dager, ettersom han dagen før også vant til sammen en million kroner hos Betsson. Uten tvil noe noen og enhver kunne tenke seg om vi kunne velge!